Om BHP

BHP er lyden af den gigantiske krise der tog form i 2006, da Brøndby igen formåede KUN at få en sølvmedalje ud af anstrengelserne efter endnu en endt Superliga-sæson.

Godt nok havde klubben vundet guldsæsonen før. Hvor vi slog PSE 5-0, og Laudrups babies var på alles læber. Men nu var vi ligesom tilbage der hvor det ikke rigtigt var sjovt at være, lige ved og næsten, og der var jo også alt det der med at vi var skide dårlige I Europa. Også her var vi altid tæt på, uden helt at blive hverken eller.

BHP så behovet for, at klubben tog et klart valg. Skulle vi rejse os for alvor – eller falde helt? Middelmådighed er for middelmådige skabninger, Brøndby er mere end det. Det er ALT eller INTET.

Via sange der skulle fange essensen af hvad det egentlig vil sige at være Brøndbyfan, ønskede BHP at skubbe klubben til igen at vise hvad den virkelig var. Og man må sige, at missionen lykkedes.

Siden BHP skrev deres første sang ”Hjerterne Er Gule”, har Brøndby vundet hele 0 (NUL!) mesterskaber, og i flere sæsoner eksperimenteret med problemet ”vi bliver altid slået tidligt ud af Europa” ved simpelthen helt at undlade at lade sig kvalificere.

Ja, vel har der været et par pokalsejre hist og her, men disse har været små undtagelser på en ellers sikker kurs i én retning. I sommeren 2018 var Brøndby igen ved at vinde et mesterskab, men BHP forpurrede dette ved at skynde sig at skrive en ny sang.

Selv tak!